|
A cociña do Entroido e San Xoán / Miguel Vila.
por Vila Pernas, Miguel
Publicación:
Vigo :
Edicións Xerais de Galicia,
2006
. 179 p. ;
22 cm.
|
|
A cociña e a matanza / Eligio Rivas Quintas
por Rivas Quintas, Eligio
Publicación:
Ourense
: Eligio Rivas Quintas
2008
. 311 p.
; 24 cm
|
|
A cociña galega / Álvaro Cunqueiro.
por Cunqueiro, Álvaro
Publicación:
Vigo
: Galaxia
1980
. 161 p., [24] p. de lám. cor
; 20 cm
|
|
A cultura do pan / Xosé Lois Ripalda
por Ripalda, Xosé Lois
Publicación:
Vigo
: Xerais
2008
. 170 p.
; 22 cm
|
|
A lume manso : estudios sobre historia social da alimentación en Galicia / Xavier Castro
por Castro, Xavier
Publicación:
Vigo :
Galaxia,
1999
. 388 p. ;
21 cm.
|
|
A mesa e manteis : historia da alimentación en Galicia / Xavier Castro.
por Castro, Xavier
Publicación:
Cesuras (A Coruña) :
Biblos Clube de Lectores,
2010
. 187, [12] p. ;
22 cm.
|
|
Alimentación e cultura : [situación e perspectivas] : [actas do Curso de Verán da Universidade de Vigo que se celebrou do 1 ó 4 de Xullo en o Mosteiro de San Rosendo de Celanova (Ourense)] / Xosé Antón Fidalgo Santamariña, Xesús Simal Gándara, eds.
Publicación:
[Ourense] [etc.] :
Laboratorio ourensán de antropoloxía social [etc.],
1993
. 110 p. ;
, Ponencias en castelán e galego.
24 cm.
|
|
Alimentación y cultura : antropología de la conducta alimentaria / Juan Cruz Cruz.
por Cruz Cruz, Juan.
Publicación:
Pamplona :
Eunsa,
1991
. 411 p. :
22 cm.
|
|
Alimentación y gastronomía: cinco siglos de intercambios entre Europa y América / Ronald Escobedo Mansilla, Ana de Zaballa Beascoechea y Óscar Álvarez Gila (eds.).
Publicación:
Pamplona :
Asociación Española de Americanistas : Newbook,
1998
. 268 p. ;
30 cm.
|
|
Antropoloxía da alimentación : (alimentos elixidos, alimentos prohibidos) / Xosé Ramón Mariño Ferro.
por Mariño Ferro, Xosé Ramón
Publicación:
Santiago de Compostela :
Unidixital,
2004
. 93 p. ;
, Na cub.: Departamento de Filosofía e Antropoloxía Social.
21 cm.
|
|
Arnoia : documentos y memorias / Mª de las Mercedes Bangueses Vázquez, Rafael Bangueses Bangueses.
por Bangueses Vázquez, Mª Mercedes
Publicación:
[S.l.] :
Mercedes Bangueses Vázquez,
2013
. 450 p. :
28 cm.
|
|
Cenlle : historia e patrimonio / Clodio González Pérez
por González Pérez, Clodio
Publicación:
Noia (A Coruña)
: Gráficas Sementeira
2017
. 147 p.
; 21 cm
|
|
Cociñeiras con talento : mulleres e gastronomía en Galicia / Xavier Castro ; [limiar Lucía Frieitas]
por Castro, Xavier
Publicación:
Vigo
: Transforma
2023
. 269 p.
; 21 cm
|
|
Doces e amendoados / por Antonio Blanco.
por Blanco, Antonio (
Publicación:
[S. l.] :
[s. n.],
2000
. 47 f. ;
, Exemplar inédito fotocopiado.
30 cm.
|
|
El camino portugués y la gastronomía : desde Porto a Santiago / Celestino Lores Rosal.
por Lores Rosal, Celestino
Publicación:
Pontevedra :
Fundación Camino de Santiago,
2005
. 188 p. :
23 cm.
|
|
Estrugas / Martín Álvarez González.
por Álvarez, Martín
Publicación:
Ourense :
Deputación Provincial de Ourense,
2006
. 157 p. :
20 cm.
|
|
Festas gastronómicas de Galicia : festas, receitas, calendario, e puntos de interese turístico / Mariano García, Fina Casalderrey.
por García González, Mariano.
Publicación:
Vigo :
Edicions Xerais de Galicia,
1995
. 477 p. :
20 cm.
|
|
Galicia para comela : orixes da cociña europea / [documentación e redacción, José Manuel Salgado Mosquera, Mª del Mar Pérez Negreira, Isabel Martínez Latas ; fotografía, Xosé M. Salgado Mosquera].
por Salgado, José M.
Publicación:
A Coruña
: Hércules
2003
. 2 v. (367 ; 407 p.)
; 31 cm.
|
|
Gastronomía / Luis Rivas Villanueva.
por Rivas Villanueva, Luis.
Publicación:
|
|
Gastronomía monacal en Galicia / [dirección e coordinación, Miguel Vila Pernas ; textos, Xavier Castro, Jorge García, Miguel Vila Pernas ; fotografía, Soledad Felloza].
por Castro, Xavier
Publicación:
[Santiago de Compostela]
: Xunta de Galicia, Turismo de Galicia
2014
. 193 p.
; 20 cm.
|