Vista normal
Vista MARC
Antropoloxía da alimentación : (alimentos elixidos, alimentos prohibidos) / Xosé Ramón Mariño Ferro.
por Mariño Ferro, Xosé Ramón (1950- )
; Universidade de Santiago de CompostelaDepartamento de Filosofía e Antropoloxía Social.
.
Tipo: 




Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés | A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés Depósito Galicia | DL 14824 | Consulta en biblioteca | 00147572 |
|
||
Ribadavia – Biblioteca do Museo Etnolóxico | Ribadavia – Biblioteca do Museo Etnolóxico Sala xeral | 392.8 MAR ant | Consulta en biblioteca | 04211094 |
|
Reservas totais: 0
Na cub.: Departamento de Filosofía e Antropoloxía Social.
Bibliografía.
Os nosos costumes culinarios son unha simple variante da alimentación humana, o autor interésase tanto polos de Occidente como polos das máis pequenas sociedades. Cre que comprender as preferencias e os tabús doutras épocas históricas e doutras sociedades, axudaranos a comprender os nosos. En contra das apariencias, etnocéntricas, opina que non existen comportamentos irracionais ou supersticiosos senón adaptacións a circunstancias diversas.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.