¿Qué comes?
: ciencia y conciencia para resistir
Martínez-González, Miguel Ángel
(1957-)
creator
Guisasola, Marisol
aut
text
sp
Barcelona
: Planeta
, 2020
2020
monographic
spa
316 p. : il. br. e n. ; 24 cm
Que comes? Segues de verdade unha vida sa? Sabes que unha dieta de calidade é clave parafortalecer o teu sistema inmune? Que un bo patrón alimentario axuda a previr a depresión, o alzhéimer ou o cancro de mama? Que a COVID-19 cébase cos hipertensos, cardiópatas e diabéticos? Que a vitamina D reduce o risco de padecer infeccións agudas?
Comer con ciencia e a conciencia resulta crucial nestes tempos en que todos debemos estar fortes para resistir. Diso trata este libro práctico, ameno e divulgativo
adult
/ Miguel Ángel Martínez González ; con Marisol Guisasola
Dietética
Dietética
Nutrición
Nutrición
612. 39
613. 2 2015
978-84-08-23243-8
BPC
201013
1928846
glg