Vista normal Vista MARC

Cómo preparar carnes y caza / Karlos Arguiñano y Juan Mari Arzak; coordinación de Patxi Antón.

por Arguiñano, Karlos (1948 - ); Arzak, Juan Mari (1942 - ).
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries Escuela de cocina y de la buena mesa ; 4.Editor: Madrid : Asegarce : Debate, 1999 Edición: 1ª ed.Descrición: 144 p. : il. ; 22 cm.ISBN: 84-8306-164-3.Materia(s): Carne -- - Recetas Lista(s) nas que aparece este ítem: Biblioteca Lugo : Cociña de outono
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Número de volume Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Vilasantar – Axencia de Lectura de Vilasantar
Vilasantar – Axencia de Lectura de Vilasantar
Sala xeral
COC ARG cóm 1 Dispoñible Cociña CAM050000004850
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Lugo – Biblioteca Móbil de Lugo
Sala préstamo
641 ARG com Dispoñible 03057726
Reservas totais: 0

Índice.

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha