Vista normal
Vista MARC
Cómo preparar carnes y caza / Karlos Arguiñano y Juan Mari Arzak; coordinación de Patxi Antón.
por Arguiñano, Karlos (1948 - )
; Arzak, Juan Mari (1942 - )
.
Tipo: 

Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Número de volume | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vilasantar – Axencia de Lectura de Vilasantar | Vilasantar – Axencia de Lectura de Vilasantar Sala xeral | COC ARG cóm | 1 | Dispoñible | Cociña | CAM050000004850 |
|
||
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo | Lugo – Biblioteca Móbil de Lugo Sala préstamo | 641 ARG com | Dispoñible | 03057726 |
|
Reservas totais: 0
Índice.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.