Vista normal Vista MARC

Los falsos mitos de la alimentación / Miguel Herrero

por Herrero, Miguel (Herrero Calleja) [autor].
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries ¿Qué sabemos de? (CSIC): ; 93Editor: Madrid : Los Libros de la Catarata , 2025 Edición: 2ª ed. actualizada.Descrición: 142 p. ; 21 cm.ISBN: 9788410673649.Materia(s): Nutrición | Nutrición | Alimentación | Alimentación | Saúde e benestarResumo: Sabemos por que os tomates saben pouco? Que hai de verdade en toda a información que nos chega sobre o aceite de palma? A nova moda de non comer glute mesmo non sendo celiaco está xustificada? E por que as dietas detox non son tan milagrosas? Hoxe en día, a maioría de persoas non se teñen que preocupar por non ter que comer, senón por non comer en exceso. O aumento no coñecemento científico ha provocado un incremento na información dispoñible acerca de que alimentos ou compoñentes dos alimentos poden ser máis prexudiciais para a saúde. Con todo, no traslado da información científica á súa divulgación ao público prodúcense efectos curiosos, case sempre caracterizados pola súa desinformación. Este libro trata de explicar algúns falsos mitos populares nas novas correntes alimenticias, os beneficios e prexuízos dalgunhas dietas "milagre" e a moda de certos produtos que se consomen de maneira regular sen saber a verdade científica detrás deles. Lista(s) nas que aparece este ítem: BPC Miguel González Garcés. Novidades Adultos
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés
Sala préstamo
613.2 HER fal [Novidades] Prestado 20/10/2025 BC000081225
Reservas totais: 0

Sabemos por que os tomates saben pouco? Que hai de verdade en toda a información que nos chega sobre o aceite de palma? A nova moda de non comer glute mesmo non sendo celiaco está xustificada? E por que as dietas detox non son tan milagrosas? Hoxe en día, a maioría de persoas non se teñen que preocupar por non ter que comer, senón por non comer en exceso. O aumento no coñecemento científico ha provocado un incremento na información dispoñible acerca de que alimentos ou compoñentes dos alimentos poden ser máis prexudiciais para a saúde. Con todo, no traslado da información científica á súa divulgación ao público prodúcense efectos curiosos, case sempre caracterizados pola súa desinformación. Este libro trata de explicar algúns falsos mitos populares nas novas correntes alimenticias, os beneficios e prexuízos dalgunhas dietas "milagre" e a moda de certos produtos que se consomen de maneira regular sen saber a verdade científica detrás deles.

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha