Los falsos mitos de la alimentación / Miguel Herrero
por Herrero, Miguel (Herrero Calleja) [autor]
.
Tipo: 




Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés | A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés Sala préstamo | 613.2 HER fal [Novidades] | Prestado | 20/10/2025 | BC000081225 |
|
Sabemos por que os tomates saben pouco? Que hai de verdade en toda a información que nos chega sobre o aceite de palma? A nova moda de non comer glute mesmo non sendo celiaco está xustificada? E por que as dietas detox non son tan milagrosas? Hoxe en día, a maioría de persoas non se teñen que preocupar por non ter que comer, senón por non comer en exceso. O aumento no coñecemento científico ha provocado un incremento na información dispoñible acerca de que alimentos ou compoñentes dos alimentos poden ser máis prexudiciais para a saúde. Con todo, no traslado da información científica á súa divulgación ao público prodúcense efectos curiosos, case sempre caracterizados pola súa desinformación. Este libro trata de explicar algúns falsos mitos populares nas novas correntes alimenticias, os beneficios e prexuízos dalgunhas dietas "milagre" e a moda de certos produtos que se consomen de maneira regular sen saber a verdade científica detrás deles.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.