Vista normal Vista MARC

El fruto siempre verde / Manuel Astur

por Astur, Manuel (1980-) [autor].
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries (El acantilado ; 493).Editor: Barcelona : Acantilado , 2024 Descrición: 66 p. ; 21 cm.ISBN: 9788419958334.Materia(s): Poesías españolas | Poesías españolas | PoesíaResumo: Os límpidos versos de Manuel Astur, reminiscentes da obra de Walt Whitman e Mary Oliver, pero tamén da poesía clásica chinesa, son un estremecido canto á vida en que o mundo natural exerce a un tempo de cálido refuxio e inevitable recordatorio da nosa finitud. Escintileos exógenos dunha cruel beleza traen ecos do pasado ao poeta, pero tamén albisques dunha serenidade que o reconcilia coa amarga caída do froito sempre verde da vida. Lista(s) nas que aparece este ítem: Biblioteca Municipal de Ferrol. Boletín de novas adquisicións de adultos. Xuño 2025
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Ferrol – Biblioteca Municipal Central
Ferrol – Biblioteca Municipal Central
Sala préstamo
P AST fru Dispoñible BF1000038861
Ourense – Biblioteca Pública de Ourense Nós
Ourense – Biblioteca Pública de Ourense Nós
1º andar
P (ES) AST fru Dispoñible BO000081221
Reservas totais: 0

Os límpidos versos de Manuel Astur, reminiscentes da obra de Walt Whitman e Mary Oliver, pero tamén da poesía clásica chinesa, son un estremecido canto á vida en que o mundo natural exerce a un tempo de cálido refuxio e inevitable recordatorio da nosa finitud. Escintileos exógenos dunha cruel beleza traen ecos do pasado ao poeta, pero tamén albisques dunha serenidade que o reconcilia coa amarga caída do froito sempre verde da vida.

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha