Vista normal
Vista MARC
El método de los 3 platos : aprende a comer bien sin hacer dieta / Laura Pérez Naharro
por Pérez Naharro, Laura [autor].
Tipo: LibroSeries Divulgación (RBA): Editor: Barcelona : RBA , 2024 Descrición: 297 p. : il. br. e n. ; 22 cm.ISBN: 9788411327749.Materia(s): Alimentación -- Consejos prácticos | Alimentación - -- Consellos prácticos | Dietética y nutrición | Dietética e nutrición | Cociña e gastronomíaResumo: A nutricionista Laura Pérez Naharro presenta unha alternativa revolucionaria que che ensinará a comer san, a evitar o sobrepeso e a loitar contra a desinformación: o Método dos 3 pratos. O Método dos 3 pratos ofréceche unha nova perspectiva: con el, deseñarás pratos saudables que se axustan aos teus gustos, ao teu tempo e ao teu orzamento de maneira fácil e práctica. Con este enfoque innovador, aprenderás a dividir o prato en diferentes seccións: verduras, carbohidratos, legumes, proteínas e graxas, sen a necesidade de calcular calorías ou pesar os alimentos. Lista(s) nas que aparece este ítem: B P PO Novidades non ficción xaneiro | BP Ánxel Casal NOVIDADES LIBROS INFORMATIVOS OUTUBRO-DECEMBRO 2024Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola | Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola 3º andar | 641 PER met Novidades xaneiro | Prestado | 17/02/2025 | BP000062414 |
|
|
Santiago de Compostela – Biblioteca Pública Ánxel Casal | Santiago de Compostela – Biblioteca Pública Ánxel Casal 3º andar | [NOVIDADES NOVEMBRO] 641 PER met | Dispoñible | BS000062462 |
|
Reservas totais: 0
A nutricionista Laura Pérez Naharro presenta unha alternativa revolucionaria que che ensinará a comer san, a evitar o sobrepeso e a loitar contra a desinformación: o Método dos 3 pratos. O Método dos 3 pratos ofréceche unha nova perspectiva: con el, deseñarás pratos saudables que se axustan aos teus gustos, ao teu tempo e ao teu orzamento de maneira fácil e práctica. Con este enfoque innovador, aprenderás a dividir o prato en diferentes seccións: verduras, carbohidratos, legumes, proteínas e graxas, sen a necesidade de calcular calorías ou pesar os alimentos.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.