Vista normal
Vista MARC
Cocina de aquí para gente de hoy / Mikel López Iturriaga, El comidista
por López Iturriaga, Mikel [autor].
Tipo: LibroEditor: Barcelona : Salamandra , 2024 Descrición: 285 p. : fot. cor ; 27 cm.ISBN: 978-84-19851-50-5.Materia(s): Cociña -- Receitas | Cocina -- Recetas | Cociña e gastronomíaResumo: Este libro recupera tesouros da gastronomía rexional poco coñecidos fora da súa zona, que encaixan nas necesidades e tendencias do presente. As súas máis de 100 receitas, provintes de todas as comunidades do país, son sinxelas e rápidas de preparar, ademais de saudables, sostibles e baseadas no mundo vexetal. Lista(s) nas que aparece este ítem: B P PO Novidades non ficción outubro | BPV non ficción novembro 2024Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sada – Biblioteca Pública Municipal Ramón Suárez Picallo | Sada – Biblioteca Pública Municipal Ramón Suárez Picallo Sala xeral | 641 LÓP coc | Prestado | 16/01/2025 | CBM093000030905 |
|
|
Santiago de Compostela – Biblioteca Pública Ánxel Casal | Santiago de Compostela – Biblioteca Pública Ánxel Casal 3º andar | [NOVIDADES NOVEMBRO] 641 LOP coc | Prestado | 11/01/2025 | BS000062447 |
|
|
Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel | Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel Sala préstamo | 641.55 LOP coc | Dispoñible | BV000098938 |
|
||
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola | Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola 3º andar | 641.5 LOP coc Novidades outubro | Prestado | 10/01/2025 | BP000061434 |
|
Reservas totais: 0
Este libro recupera tesouros da gastronomía rexional poco coñecidos fora da súa zona, que encaixan nas necesidades e tendencias do presente. As súas máis de 100 receitas, provintes de todas as comunidades do país, son sinxelas e rápidas de preparar, ademais de saudables, sostibles e baseadas no mundo vexetal.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.