Vista normal Vista MARC

El sabor de las especias : Todo lo que necesitas saber para transformar tus platos / Yuli Perpén ; fotografías de Pablo Gil

por Perpén, Yuli; Gil Agero, Pablo.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Libros Cúpula , 2024 Descrición: 277 p. : il. cor ; 21 cm.ISBN: 978-84-480-4191-5.Materia(s): Especias - -- Receitas de cociña | Especias - -- Recetas de cocina | Cociña e gastronomíaResumo: Este libro é unha invitación a descubrir un abanico de posibilidades que nos deixaron un legado gastronómico que todavía segue moi vivo, unha linguaxe universal que non deixa de reinventarse, de atopar novas formas de comunicación, de desexar novas experiencias que enchan o noso padal cun alimento exquisito, acompañadas sempre con este repertorio máxico de especias que convertirá os teus platos en obras sublimes cargadas de sabor. Lista(s) nas que aparece este ítem: BPV non ficción outubro 2024
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel
Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel
Sala préstamo
641 PER sab Reservado BV000097510 1
Reservas totais: 1

Inclúe índice de especias e recetas

Este libro é unha invitación a descubrir un abanico de posibilidades que nos deixaron un legado gastronómico que todavía segue moi vivo, unha linguaxe universal que non deixa de reinventarse, de atopar novas formas de comunicación, de desexar novas experiencias que enchan o noso padal cun alimento exquisito, acompañadas sempre con este repertorio máxico de especias que convertirá os teus platos en obras sublimes cargadas de sabor.

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha