Vista normal
Vista MARC
El sabor de las especias : Todo lo que necesitas saber para transformar tus platos / Yuli Perpén ; fotografías de Pablo Gil
por Perpén, Yuli; Gil Agero, Pablo.
Tipo: LibroEditor: Barcelona : Libros Cúpula , 2024 Descrición: 277 p. : il. cor ; 21 cm.ISBN: 978-84-480-4191-5.Materia(s): Especias - -- Receitas de cociña | Especias - -- Recetas de cocina | Cociña e gastronomíaResumo: Este libro é unha invitación a descubrir un abanico de posibilidades que nos deixaron un legado gastronómico que todavía segue moi vivo, unha linguaxe universal que non deixa de reinventarse, de atopar novas formas de comunicación, de desexar novas experiencias que enchan o noso padal cun alimento exquisito, acompañadas sempre con este repertorio máxico de especias que convertirá os teus platos en obras sublimes cargadas de sabor. Lista(s) nas que aparece este ítem: BPV non ficción outubro 2024Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel | Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel Sala préstamo | 641 PER sab | Reservado | BV000097510 | 1 |
|
Reservas totais: 1
Inclúe índice de especias e recetas
Este libro é unha invitación a descubrir un abanico de posibilidades que nos deixaron un legado gastronómico que todavía segue moi vivo, unha linguaxe universal que non deixa de reinventarse, de atopar novas formas de comunicación, de desexar novas experiencias que enchan o noso padal cun alimento exquisito, acompañadas sempre con este repertorio máxico de especias que convertirá os teus platos en obras sublimes cargadas de sabor.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.