Cómo hacer una tarta de manzana desde el principio : la búsqueda de la receta de nuestro universo / Harry Cliff ; traducción de Marcos Pérez Sánchez
por Cliff, Harry
.
Tipo: 


Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ferrol – Biblioteca Municipal Central | Ferrol – Biblioteca Municipal Central Sala préstamo | 52 CLI com | Dispoñible | BF1000033395 |
|
||
Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel | Vigo – Biblioteca Pública Juan Compañel Sala préstamo | 52 CLI com | Dispoñible | BV000068731 |
|
||
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo | Lugo – Biblioteca Pública de Lugo Sala préstamo | 52 CLI com | Dispoñible | BL000034288 |
|
||
Santiago de Compostela – Biblioteca Pública Ánxel Casal | Santiago de Compostela – Biblioteca Pública Ánxel Casal 3º andar | 52 HAR com | Dispoñible | BS000047506 |
|
||
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés | A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés Sala préstamo | 524 CLI com | Dispoñible | BC000044673 |
|
Dicía Carl Sagan que para facer unha torta de mazá primeiro hai que crear o universo. Harry Cliff, prestixioso físico da Universidade de Cambridge, emprende a procura da receita perfecta recollendo os ingredientes a traves do cosmos, nos núcleos de estrelas moribundas, e retrocedendo no tempo ata a fracción de segundo inmediatamente posterior á que todo se creou, para entender, entre outras moitas cousas, de onde provén a materia.
Esta suculenta receita lévao do maior laboratorio subterráneo do mundo, onde os científicos estudan o sol, ao Gran Colisionador de Hadrones, en Suíza, onde se crea antimateria a diario. Un paseo pola historia da física, a química e a astronomía, así como do percorrido que nos trouxo ata a nosa comprensión actual do universo. En definitiva, un das viaxes intelectuais máis asombrosos que o ser humano foi capaz de emprender.
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.