Vista normal Vista MARC

A cociña dos cogomelos : na Reserva da Biosfera Terras do Miño / Sociedade Micolóxica Lucus ; consello editorial, Julián Alonso Díaz, José Castro Ferreiro, Benito Martínez Lobato, Alfonso Vázquez Fraga, José Manuel Fernández Díaz, Ermitas Sánchez Freire ; revisión lingüística, José Castro Ferreiro

por Sociedade Micolóxica Lucus (Lugo) [autor]; Alonso Díaz, Julián [editor literario]; Castro Ferreiro, José [transcritor]; Martínez Lobato, Benito [editor literario]; Vázquez Fraga, Alfonso [editor literario].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Lugo : Sociedade Micolóxica Lucus , 2021 Descrición: 139 p. : il. fot. cor, mapas ; 21 x 21.Materia(s): Cogomelos comestibles -- - Reserva da Biosfera Terras do Miño (Lugo) | Setas comestibles | Cociña (Cogomelos) | Setas - -- Recetas de cocina | Champiñones -- - Lugo (Provincia) | Champiñones -- - Lugo (Provincia) | Champiñones -- - Recetas | Reserva da Biosfera Terras do Miño (Lugo) | Reserva da Biosfera Terras do Miño (Lugo) | Cociña e gastronomía Lista(s) nas que aparece este ítem: Biblioteca Lugo Depósito Legal 2022
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Colección Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Santiago de Compostela – Biblioteca de Galicia
Santiago de Compostela – Biblioteca de Galicia
Depósito legal
DL-59295 Consulta en biblioteca CBG000145161
O Valadouro – Biblioteca Pública Municipal do Valadouro
O Valadouro – Biblioteca Pública Municipal do Valadouro
Sala xeral
D.L. Galego COC MIC coc Dispoñible LBM048000011436
Alfoz – Biblioteca Pública Municipal de Alfoz
Alfoz – Biblioteca Pública Municipal de Alfoz
Sala xeral
G-641 coc Dispoñible LBM001000010659
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Depósito legal
Fondo local DL 3398 [fondo local] Consulta en biblioteca BL000033356
Reservas totais: 0

Colaboradores : Héctor López (Restaurante España), Santi Almuiña (Restaurante Mesón Colón), Álvaro Villasante (Restaurante Paprica)...[et. al]

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Faga clic na imaxen para vela no visor de imáxenes

Coa tecnoloxía Koha