Vista normal
Vista MARC
Comida y libertad : slow food, historias de una gastronomía que está cambiando el mundo / Carlo Petrini ; traducción de Chiara Giordano y Javier Echalecu
por Petrini, Carlo [autor]; Giordano, Chiara [tradutor]; Pascual Echalecu, Javier (1981-) [tradutor].
Tipo: LibroEditor: Islas Baleares : Diente de León , 2020 Descrición: 239 p. ; 22 cm.ISBN: 978-84-946224-9-6.Materia(s): Gastronomía | Gastronomía | Agricultura sustentable | Agricultura sostenible | Industria alimentaria - -- Aspectos sociais | Industria alimentaria - -- Aspectos sociales | Industria alimentaria - -- Aspectos morais | Industria alimentaria - -- Aspectos moralesBiblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola | Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola 3º andar | 641 PET com | Dispoñible | BP000022075 |
|
Reservas totais: 0
Glosario
Tít. orix.: Cibo e libertà. Slow food: storie di gastronomía per la liberazione
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.