Vista normal Vista MARC

Comida y libertad : slow food, historias de una gastronomía que está cambiando el mundo / Carlo Petrini ; traducción de Chiara Giordano y Javier Echalecu

por Petrini, Carlo [autor]; Giordano, Chiara [tradutor]; Pascual Echalecu, Javier (1981-) [tradutor].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Islas Baleares : Diente de León , 2020 Descrición: 239 p. ; 22 cm.ISBN: 978-84-946224-9-6.Materia(s): Gastronomía | Gastronomía | Agricultura sustentable | Agricultura sostenible | Industria alimentaria - -- Aspectos sociais | Industria alimentaria - -- Aspectos sociales | Industria alimentaria - -- Aspectos morais | Industria alimentaria - -- Aspectos morales
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola
3º andar
641 PET com Dispoñible BP000022075
Reservas totais: 0

Glosario

Tít. orix.: Cibo e libertà. Slow food: storie di gastronomía per la liberazione

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha