Vista normal Vista MARC

5 ingredientes : platos fáciles y rápidos / Jamie Oliver

por Oliver, Jamie (1975- ).
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Grijalbo , 2019 Edición: 1ª ed., 4ª reimp.Descrición: 317 p. : il. cor ; 26 cm.ISBN: 978-84-16895-39-7.Outro título: Cinco ingredientes : platos fáciles y rápidos.Materia(s): Cociña -- Receitas | Cocina -- RecetasResumo: Jamie Oliver volve á carga con este recetario que reúne 130 pratos incribles, fáciles e rápidos, que combinan soamente 5 ingredientes. Ideal para xente ocupada. En 5 ingredientes, Jamie cobre todas as opcións: desde ensaladas, pasta, polo ou peixe, a orixinais e sorprendentes combinacións con arroz, fideos e vexetais, tenreira, porco, cordeiro e mesmo un capítulo para os caprichos máis doces. Receitas creativas, deliciosas e nutritivas para conseguir o máximo sabor sen complicacións. Lista(s) nas que aparece este ítem: BPM Xosé Neira Vilas. Cocina de verán
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Vigo – Biblioteca Pública Municipal Xosé Neira Vilas
Vigo – Biblioteca Pública Municipal Xosé Neira Vilas
Sala xeral
641 OLI cin [Cociña e nutrición] Dispoñible VIGO1000014472
Reservas totais: 0

Inclúe índice de ingredientes

Jamie Oliver volve á carga con este recetario que reúne 130 pratos incribles, fáciles e rápidos, que combinan soamente 5 ingredientes. Ideal para xente ocupada.
En 5 ingredientes, Jamie cobre todas as opcións: desde ensaladas, pasta, polo ou peixe, a orixinais e sorprendentes combinacións con arroz, fideos e vexetais, tenreira, porco, cordeiro e mesmo un capítulo para os caprichos máis doces.
Receitas creativas, deliciosas e nutritivas para conseguir o máximo sabor sen complicacións.

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha