Vista normal Vista MARC

¿Qué comes? : ciencia y conciencia para resistir / Miguel Ángel Martínez González ; con Marisol Guisasola

por Martínez-González, Miguel Ángel (1957-); Guisasola, Marisol [autor].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Planeta , 2020 Descrición: 316 p. : il. br. e n. ; 24 cm.ISBN: 978-84-08-23243-8.Materia(s): Dietética | Dietética | Nutrición | NutriciónResumo: Que comes? Segues de verdade unha vida sa? Sabes que unha dieta de calidade é clave parafortalecer o teu sistema inmune? Que un bo patrón alimentario axuda a previr a depresión, o alzhéimer ou o cancro de mama? Que a COVID-19 cébase cos hipertensos, cardiópatas e diabéticos? Que a vitamina D reduce o risco de padecer infeccións agudas? Comer con ciencia e a conciencia resulta crucial nestes tempos en que todos debemos estar fortes para resistir. Diso trata este libro práctico, ameno e divulgativo
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Vigo – Biblioteca Pública Municipal Xosé Neira Vilas
Vigo – Biblioteca Pública Municipal Xosé Neira Vilas
Sala xeral
612 MAR que [Cociña e nutrición] Dispoñible VIGO1000015018
O Porriño – Biblioteca Pública Municipal do Porriño
O Porriño – Biblioteca Pública Municipal do Porriño
Sala xeral
613.2 MAR que Dispoñible PBM055000041681
O Porriño – Biblioteca Pública Municipal do Porriño
O Porriño – Biblioteca Pública Municipal do Porriño
Sala xeral
613.2 MAR que Dispoñible PBM055000041114
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés
A Coruña – Biblioteca Pública Miguel González Garcés
Sala préstamo
613.2 MAR que Dispoñible BC000038161
Reservas totais: 0

Que comes? Segues de verdade unha vida sa? Sabes que unha dieta de calidade é clave parafortalecer o teu sistema inmune? Que un bo patrón alimentario axuda a previr a depresión, o alzhéimer ou o cancro de mama? Que a COVID-19 cébase cos hipertensos, cardiópatas e diabéticos? Que a vitamina D reduce o risco de padecer infeccións agudas?
Comer con ciencia e a conciencia resulta crucial nestes tempos en que todos debemos estar fortes para resistir. Diso trata este libro práctico, ameno e divulgativo

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha