Vista normal Vista MARC

La cocina del mar / [coordinación del proyecto, Elena Abril]

por Abril, Elena.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Planeta , 2020 Descrición: 264 p. : il. cor ; 29 cm.ISBN: 978-84-08-22000-8.Materia(s): Cociña -- Receitas | Cocina -- RecetasResumo: A cociña de peixe e marisco, nos seus múltiples e diferentes posibilidades que ofrece, é cada vez máis unha das estrelas nos grandes restaurantes do noso país. As especies procedentes do Cantábrico, Atlántico e Mediterráneo son extraordinariamente apreciadas, e en moitos casos convértense nos verdadeiros protagonistas da mesa. Así mesmo, a interminable despensa mariña é unha das esencias da boa alimentación, un elemento insubstituíble para garantir unha dieta perfecta desde o punto de vista nutricional e saudable, e por tradición e talento España é un auténtico paraíso da cociña do mar. Neste libro ponse de relevo esta excepcional riqueza que o mar presenta desde o punto de vista gastronómico, a mans de prestixiosos chefs especialistas na cociña mariña, que prestaron as súas creacións para esta obra, grandes cociñeiros de grandes restaurantes, como Joan Roca (O Celler de Can Roca), Anxo León ( Aponiente), Rafa Zafra (Estimar), Aitor Arregi ( Elkano), Martín Berasategui (Martín Berasategui), Elena Arzak ( Arzak), Nacho Manzano (Casa Marcial), Quique Dacosta (Quique Dacosta), Jesús Sánchez ( Cenador de Amós), Susi Díaz (A Leira) ou Eduard Xatruch, Mateu Casañas e Oriol Castro (Compartir e Gozar). Lista(s) nas que aparece este ítem: BPM Xosé Neira Vilas. Axenda 2030. ODS 14. Vida submarina.
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Vigo – Biblioteca Pública Municipal Xosé Neira Vilas
Vigo – Biblioteca Pública Municipal Xosé Neira Vilas
Sala xeral
641 COC [Cociña e nutrición] Dispoñible VIGO1000014379
Ferrol – Biblioteca Municipal Central
Ferrol – Biblioteca Municipal Central
Sala préstamo
641 COC Dispoñible BF1000021977
Reservas totais: 0

A cociña de peixe e marisco, nos seus múltiples e diferentes posibilidades que ofrece, é cada vez máis unha das estrelas nos grandes restaurantes do noso país. As especies procedentes do Cantábrico, Atlántico e Mediterráneo son extraordinariamente apreciadas, e en moitos casos convértense nos verdadeiros protagonistas da mesa. Así mesmo, a interminable despensa mariña é unha das esencias da boa alimentación, un elemento insubstituíble para garantir unha dieta perfecta desde o punto de vista nutricional e saudable, e por tradición e talento España é un auténtico paraíso da cociña do mar. Neste libro ponse de relevo esta excepcional riqueza que o mar presenta desde o punto de vista gastronómico, a mans de prestixiosos chefs especialistas na cociña mariña, que prestaron as súas creacións para esta obra, grandes cociñeiros de grandes restaurantes, como Joan Roca (O Celler de Can Roca), Anxo León ( Aponiente), Rafa Zafra (Estimar), Aitor Arregi ( Elkano), Martín Berasategui (Martín Berasategui), Elena Arzak ( Arzak), Nacho Manzano (Casa Marcial), Quique Dacosta (Quique Dacosta), Jesús Sánchez ( Cenador de Amós), Susi Díaz (A Leira) ou Eduard Xatruch, Mateu Casañas e Oriol Castro (Compartir e Gozar).

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha