Vista normal Vista MARC

Cocina día a día / Karlos Arguiñano

por Arguiñano, Karlos (1948 - ) [autor].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Planeta , 2019 Edición: 1ª ed.Descrición: 789 p. : il. cor ; 26 cm.ISBN: 978-84-08-21727-5.Outro título: 1095 recetas, 365 menús para las cuatro estaciones; Mil noventa y cinco recetas, trescientos sesenta y cinco menús para las 4 estaciones.Materia(s): Cociña -- Receitas | Cocina -- Recetas
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Sanxenxo – AxencIa de Lectura Municipal de Vilalonga
Sanxenxo – AxencIa de Lectura Municipal de Vilalonga
Sala xeral
641 ARG coc Dispoñible PSAN3000005094
Frades – Axencia de Lectura Municipal de Frades
Frades – Axencia de Lectura Municipal de Frades
Sala xeral
COC 26F 021 COC-26F-021 Dispoñible FRA000004865
Ferrol – Biblioteca Municipal Central
Ferrol – Biblioteca Municipal Central
Sala préstamo
641 ARG coc Dispoñible BF1000019703
Abegondo – Biblioteca Pública Municipal de Abegondo
Abegondo – Biblioteca Pública Municipal de Abegondo
Sala xeral
641.8 ARG coc 1 Dispoñible CBM001000010900
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Sala préstamo
641 ARG coc Prestado 08/04/2024 BL000024551
Barbadás – Biblioteca Pública Municipal de Barbadás
Barbadás – Biblioteca Pública Municipal de Barbadás
Sala xeral
641.5 ARG/coc 1 Dispoñible OBM006000014283
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola
3º andar
641.5 ARG coc Dispoñible bp000016878
Reservas totais: 0

Na cuberta: 1095 recetas. 365 menús para las cuatro estaciones

Índice

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha