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Procesos básicos de preparación de alimentos y bebidas / Rogelio Guerrero Luján

por Guerrero Luján, Rogelio [autor].
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries Hostelería y turismo (Paraninfo): Editor: Madrid : Paraninfo , 2019 Edición: 2ª ed.Descrición: 211 p. : il. ; 24 cm.ISBN: 978-84-283-4073-1.Materia(s): Alimentos | Alimentos | Bebidas | Bebidas | Formación profesional | Formación profesional Lista(s) nas que aparece este ítem: B PO Novidades Xullo
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Biblioteca de orixe Localización actual Tipo de ítem Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Reserva de exemplares Datos do exemplar
Pontevedra - Biblioteca Pública Antonio Odriozola
B.P. Pontevedra
3º andar
Libro prestable adultos 640 GUE pro Novidades xullo Dispoñible
Reservas Totais: 0

Na cuberta: Profesional básico en cocina y restauración.

Na cuberta: Formación profesional básica. Hostelería y turismo.

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