Vista normal Vista MARC

Procesos básicos de preparación de alimentos y bebidas / Rogelio Guerrero Luján

por Guerrero Luján, Rogelio [autor].
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries Hostelería y turismo (Paraninfo): Editor: Madrid : Paraninfo , 2019 Edición: 2ª ed.Descrición: 211 p. : il. ; 24 cm.ISBN: 978-84-283-4073-1.Materia(s): Alimentos | Alimentos | Bebidas | Bebidas | Formación profesional | Formación profesional
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola
Pontevedra – Biblioteca Pública Antonio Odriozola
3º andar
640 GUE pro Dispoñible BP000015647
Reservas totais: 0

Na cuberta: Profesional básico en cocina y restauración.

Na cuberta: Formación profesional básica. Hostelería y turismo.

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha