La vid, el vino y el CSIC : dos siglos de investigación = Vines, wines and the CSIC : two centuries of research / Mª del Carmen Martínez, Alfonso V. Carrascosa, José Luis Santiago (eds.)
por Martínez Rodríguez, María del Carmen [editor literario]; Carrascosa, Alfonso V. ( 1961 [editor literario]; Santiago Blanco, José Luis [editor literario].
Tipo: LibroEditor: Madrid : Consejo Superior de Investigaciones Cientificas , 2016 Descrición: 274 p. : il. ; 23 cm.ISBN: 978-84-00-10158-9.Outro título: Vines, wines and the CSIC.Materia(s): Viños - -- España | Vinos - -- España | Viticultura - -- España | Viticultura - -- EspañaResumo: Este libro, de carácter multidisciplinar, enciclopédico, divulgativo e bilingüe, é o resultado do esforzo realizado polo cadro científico para dar a coñecer, de forma didáctica e sinxela, os resultados das múltiples investigacións que, ao redor da vide e o viño, viñéronse realizando nos distintos centros hoxe pertencentes ao Consello Superior de investigacións Científicas, tanto en ciencias como en humanidades. Pretenden ser tamén estas páxinas un lugar de encontro entre o mundo científicos, as empresas vitivinícolas e todos aqueles sectores que, dunha maneira ou outra, están relacionados coa vitivinicultura. Por iso, non só se mostran os traballos realizados e os seus resultados, senón que ademais indícase o centro do CSIC no que se levou a cabo, o grupo de investigación que os desenvolveu e o contacto da persoa responsable, pensando naquelas entidades ou persoas interesadas en ampliar información sobre algún dos temas concretos incluídos na obra. Lista(s) nas que aparece este ítem: Museo Etnolóxico. Novidades bibliográficas 2018Biblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ribadavia – Biblioteca do Museo Etnolóxico | Ribadavia – Biblioteca do Museo Etnolóxico Sala xeral | 634.8 VID | Consulta en biblioteca | RME000001003 |
|
Publicado a raíz da exposición homónima que tivo lugar no Real Jardín Botánico (CSIC) de Madrid, comisariada por María del Carmen Martínez Rodríguez y Alfonso V. Carrascosa Santiago
Este libro, de carácter multidisciplinar, enciclopédico, divulgativo e bilingüe, é o resultado do esforzo realizado polo cadro científico para dar a coñecer, de forma didáctica e sinxela, os resultados das múltiples investigacións que, ao redor da vide e o viño, viñéronse realizando nos distintos centros hoxe pertencentes ao Consello Superior de investigacións Científicas, tanto en ciencias como en humanidades.
Pretenden ser tamén estas páxinas un lugar de encontro entre o mundo científicos, as empresas vitivinícolas e todos aqueles sectores que, dunha maneira ou outra, están relacionados coa vitivinicultura. Por iso, non só se mostran os traballos realizados e os seus resultados, senón que ademais indícase o centro do CSIC no que se levou a cabo, o grupo de investigación que os desenvolveu e o contacto da persoa responsable, pensando naquelas entidades ou persoas interesadas en ampliar información sobre algún dos temas concretos incluídos na obra.
Texto en español e inglés
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.