Vista normal Vista MARC

Fermentados gourmet : los fundamentos de la paleodieta / Mario Sandoval, Miguel Ángel Almodóvar

por Sandoval, Mario; Almodóvar, Miguel Ángel (1950-).
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries Editor: Madrid : Alianza, [2017] Descrición: 189 p. : il. cor ; 27 cm.ISBN: 978-84-415-3873-3.Materia(s): Cocina - -- Recetas | Cociña - -- Receitas | Probióticos | Probióticos | Alimentos fermentados | Alimentos fermentados Lista(s) nas que aparece este ítem: Biblioteca Lugo: novidades non ficción: marzo 2017
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Engadir etiquetas
Ingresar para engadir etiquetas.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Biblioteca de orixe Localización actual Tipo de ítem Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Reserva de exemplares Datos do exemplar
Lugo - Biblioteca Pública de Lugo
B.P. Lugo
Sala préstamo
Libro prestable adultos 641 SAN fer novidades Prestado 13/04/2017
Reservas Totais: 0

Non hai comentarios para este ítem.

Ingresar na súa conta para colocar un comentario.

Coa tecnoloxía Koha