Vista normal
Vista MARC
Escuela de cocinas del mundo : utensilios, técnicas, recetas y preparaciones de base, ilustradas paso a paso / [técnicas de cocina, Giovanni Astolfoni ... et al. ; traducción, Jordi Trilla i Segura]
por Astolfoni, Giovanni.
Tipo: LibroEditor: Barcelona : Larousse , 2016 Descrición: 255 p. : il. cor ; 24 cm.ISBN: 978-84-16368-88-4.Materia(s): Cocina - -- Técnica | Cociña - -- Técnica | Cocina internacional- -- Recetas | Cociña internacional- -- ReceitasBiblioteca de orixe | Localización actual | Sinatura | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Reserva de exemplares | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo | Lugo – Biblioteca Pública de Lugo Sala préstamo | 641 ESC | Prestado | 22/04/2024 | BL000007059 |
|
Reservas totais: 0
Índice
Tradución de: A scuola di cucina dal mondo
Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.
Non hai comentarios sobre este documento.