Vista normal Vista MARC

Escuela de cocinas del mundo : utensilios, técnicas, recetas y preparaciones de base, ilustradas paso a paso / [técnicas de cocina, Giovanni Astolfoni ... et al. ; traducción, Jordi Trilla i Segura]

por Astolfoni, Giovanni.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona : Larousse , 2016 Descrición: 255 p. : il. cor ; 24 cm.ISBN: 978-84-16368-88-4.Materia(s): Cocina - -- Técnica | Cociña - -- Técnica | Cocina internacional- -- Recetas | Cociña internacional- -- Receitas
Etiquetas desta biblioteca: Non hai etiquetas desta biblioteca para este título. Para engadir etiquetas ingrese na súa conta do catálogo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)

Biblioteca de orixe Localización actual Sinatura Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Reserva de exemplares Datos do exemplar
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Lugo – Biblioteca Pública de Lugo
Sala préstamo
641 ESC Prestado 22/04/2024 BL000007059
Reservas totais: 0

Índice

Tradución de: A scuola di cucina dal mondo

Os comentarios publicaranse en canto os aprobe un bibliotecario. Consulte os criterios de moderación.

Non hai comentarios sobre este documento.

Ingrese na súa conta para facer un comentario.

Coa tecnoloxía Koha